Fiskdisken

FISKDISKEN

Fiskdisken är fisk- och delibutiken som skapar en helhetsupplevelse av hög kvalitet. En saluhallskänsla i miniatyr där du alltid kan få tips på recept för de råvaror du köper. Du besöker Fiskdisken då du vill tillreda dina middagar själv, vill beställa en smörgåstårta, ta dig en fisksmörgås som enkelt mellanmål, eller vill köpa färdigt tillredda matportioner som underlättar din vardag antingen till lunch eller middag.

Maten kan du avnjuta på plats med underbar havsutsikt eller ta hem.

Fiskdiskens personal ger dig personlig service och kunskap om de närproducerade och inhemska råvarorna som du hittar i butiken. Utbudet varierar enligt säsong, men hos oss finns det alltid färsk och rökt fisk från närområdet, inhemskt kött och tillbehör som behövs för att inspirera till matlagning.

Vi möter dig med ett glatt leende. Vi besvarar dina frågor, stora som små och lyssnar på önskemål. Fiskdisken består av en varm, vänlig och välkomnande känsla, precis så som i resten av Fiskets hus. Vi betjänar dig effektivt samtidigt som vi låter varje kund få sin tid, det ska inte kännas stressigt vid Fiskdisken. Vi vill att vår positiva atmosfär smittar av sig och att varje kund åker hem glad och nöjd och med en varm känsla inombords.

Välkommen!

Fiskdisken Vasa Ab Oy, Isabella Asplund

Till hemsidan »