Kalastuksen talo

KALASTUKSEN TALO

Kalastuksen taloon tuleminen on kuin tulisi kotiin – HEJM, niin kuin ruotsinkielisellä pohjanmaalla sanotaan. Kotiin paikallisten raaka-aineiden luo, kotiin toteuttamaan unelmaa jossa yhteistyö ja uudenlainen ajattelu luovat jotain entistä suurempaa. Kalaranta on jo vuosikymmenien ajan ollut koti laiturit täyttäville kalastusveneille. Nyt rantaan rakennetaan Kalastuksen talo. Se tulee olemaan koti kala- ja herkkupuoti Fiskdiskenille, Österbottens fiskarförbundille ja ravintola HEJMille – ravintolalle, joka tarjoilee kasvis-, liha- ja kalaruokaa, aina sesongin mukaan.

Kalastuksen talo on luotu pohjanmaalaisin voimin. Kesän 2019 lopussa avaamme ovemme TEILLE, niin että voimme yhdessä nauttia kotiin tulemisen tunnelmasta. Me kaikki tahdomme ottaa sinut lämpimästi vastaan asiakkaaksemme ja tarjota hyvää palvelua ja upeita makuelämyksiä niin arkena kuin juhlassakin! Tervetuloa ravintola HEJMiin, kala- ja herkkupuoti Fiskdiskeniin sekä Pohjanmaan kalastajaliittoon!

RAVINTOLA HEJM

Tervetuloa Vaasan uuteen olohuoneeseen! 

HEJM tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen rennossa ja lämminhenkisessä ympäristössä, jossa palvelu on henkilökohtaista. HEJM tuntuu kodilta. Meille elämyksen luojille on tärkeää tarjota hyvin tehtyä ruokaa, joka pohjautuu perinteisiin menetelmiin ja työhön, mutta jossa on moderni ote. Rakastamme työskentelyä paikallisten tuottajien kanssa, ja menumme tulee koostumaan kasvis-, liha- ja kala-annoksista. Haluamme tarjota jotakin jokaiseen makuun.

Tervetuloa kotiin, tervetuloa HEJMiin!

Mattias Åhman, Simon Selin, Michael Björklund

Lisää ›

FISKDISKEN

Kala- ja herkkupuoti, joka tarjoaa korkealaatuisen, kokonaisvaltaisen kokemuksen.

Fiskdisken henkii kauppahallin tunnelmaa miniatyyrikoossa, ja sieltä saat aina kaupan päälle reseptejä ja vinkkejä ostamiesi raaka-aineiden valmistukseen. Fiskdiskenistä voit ostaa ainekset illallisen valmistamiseen, tilata voileipäkakun, ostaa välipalaksi kalaleivän, tai viedä kokonaisen valmiin lounaan tai illallisen kotiin arkea helpottamaan. 

Tervetuloa!

Isabella Asplund

Lisää ›

POHJANMAAN KALASTAJALIITTO

Olemme on aktiivinen neuvonta- ja kehitysorganisaatio, jonka työ keskittyy pohjanmaalaiseen kalastuselinkeinoon. Järjestö jakaa tietoa kalasta ja kalastuksesta niin elinkeinona kuin harrastuksenakin. Järjestö antaa myös neuvoja mm. hallintoon ja lainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä..

Tervetuloa!

Guy Svanbäck ja Stefan Råback

Lisää ›