KALATISKI

FISKDISKEN - KALATISKI

Fiskdisken on kala- ja herkkupuoti, joka tarjoaa korkealaatuisen, kokonaisvaltaisen kokemuksen. Fiskdisken henkii kauppahallin tunnelmaa miniatyyrikoossa, ja sieltä saat aina kaupan päälle reseptejä ja vinkkejä ostamiesi raaka-aineiden valmistukseen. Fiskdiskenistä voit ostaa ainekset illallisen valmistamiseen, tilata voileipäkakun, ostaa välipalaksi kalaleivän, tai viedä kokonaisen valmiin lounaan tai illallisen kotiin arkea helpottamaan. 

Voit nauttia ostamasi ruuan joko paikan päällä upeita merimaisemia ihastellen tai viedä sen kotiin. 

Fiskdiskenin henkilökunnalta saat henkilökohtaista palvelua ja tietoa puodista saatavilla olevista kotimaisista, lähellä tuotetuista raaka-aineista. Puodin valikoima vaihtelee sesongin mukaan, mutta meiltä löydät aina tuoretta ja savustettua, lähialueilta pyydettyä kalaa, kotimaista lihaa, sekä tarvikkeita, jotka auttavat inspiroitumaan ruuanlaitosta. 

Toivotamme sinut tervetulleeksi iloisesti hymyillen. Vastaamme kysymyksiisi ja kuuntelemme toiveitasi. Fiskdiskenin toiminta pohjautuu lämpimään ja ystävälliseen ilmapiiriin, joka toivottaa tervetulleeksi – ihan kuin Kalastuksen talossa muutenkin. Palvelemme tehokkaasti antaen kuitenkin jokaiselle asiakkaalle hänen tarvitsemansa ajan. Fiskdiskenillä ei tarvitse stressata. Tahdomme positiivisen asenteemme tarttuvan asiakkaisiimme niin, että heistä jokaisella on kotiin lähtiessään iloinen, tyytyväinen ja lämmin olo. 

Tervetuloa!

Fiskdisken Vasa Ab Oy, Isabella Asplund

Kotisivulle »