Ravintola HEJM

RAVINTOLA HEJM

Tarjoamme kaikille lämpimän ja persoonallisen elämyksen modernin kotiruuan parissa, rennossa ympäristössä.

Tervetuloa Vaasan uuteen olohuoneeseen!

HEJM tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen rennossa ja lämminhenkisessä ympäristössä, jossa palvelu on henkilökohtaista. HEJM tuntuu kodilta. Meille elämyksen luojille on tärkeää tarjota hyvin tehtyä ruokaa, joka pohjautuu perinteisiin menetelmiin ja työhön, mutta jossa on moderni ote. Rakastamme työskentelyä paikallisten tuottajien kanssa, ja menumme tulee koostumaan kasvis-, liha- ja kala-annoksista. Haluamme tarjota jotakin jokaiseen makuun.

Ruoka, kuten juomatkin, perustuvat suurelta osin pohjanmaalaisiin raaka-aineisiin. Niin alkoholittomien kuin alkoholipitoistenkin juomien valikoima tulee olemaan laaja, ja tarjolle tulee sekä klassikkoja että moderneja vaihtoehtoja. Meistä on mukavaa tehdä kokeiluja alkoholittomilla juomilla, joten HEJMin mehuvalikoima tulee olemaan ihan omanlaisensa. 

HEJMin ruokakonsepti ja se, miten eri ruokalajeja yhdistellään tulee olemaan aivan uutta Vaasassa. Se on sekoitus perinteistä ja modernia pohjoismaalaista ruokaa, joka valmistetaan avoimessa keittiössä ja jonka kokit itse tarjoilevat pöytiin. 

HEJM on mahtavaa palvelua, lämpöä, persoonallisuutta ja korkeaa laatua.

Tervetuloa kotiin, tervetuloa HEJMiin!

HEJM Mat Ab, Mattias Åhman, Simon Selin, Anna Lundberg, Michael Björklund

Kotisivulle »